Who is Eşref Bolukçu

 


Biography of Author Eşref Bolukçu. Who is Eşref Bolukçu.

Eşref Bolukçu

Author & Psychological Counselor

He was born in 1976 in Beşbölük Village of the Baskil district of Elazığ province. In 2000, he graduated from İnönü University Guidance and Psychological Counseling department. He worked for the Ministry of Education for years. He studied Human Resources Management, and New Media and Journalism associate degrees. He also received “family counseling” and “life coaching” training.

He is currently living in Malatya. He works as a psychological consultant and writer whose articles are published in various newspapers, magazines, and websites. Besides, Eşref Bolukçu continues his studies on family, child education, and personal development. Who is Eşref Bolukçu?

His published books:

1. Hayata Olumlu Bak
2. Hayata Sevgiyle Bak
3. Sevgi Diliyle Çocuk Eğitimi
4. Başarı Seninle Başlar
5. Çocuklara Sevgi Diliyle Allah’ı Anlatmak

6. Bilinçli Anne Baba Mutlu Çocuk

Contact information:

www.esrefbolukcu.com

esrefbolukcu@gmail.com

Eşref Bolukçu

Yazar & Psikolojik Danışman

1976 yılında Elazığ ilinin Baskil ilçesine bağlı Beşbölük Köyü’nde doğdu. 2000 yılında İnönü Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma ana bilim dalından mezun oldu. Yıllarca Milli Eğitim Bakanlığı’nda çalıştı. İnsan Kaynakları Yönetimi ile Yeni Medya ve Gazetecilik ön lisans bölümlerini okudu. Ayrıca “aile danışmanlığı” ve “yaşam koçluğu” eğitimlerini aldı.

Malatya’da yaşamaktadır. Psikolojik danışman olarak çalışmaktadır. Yazarlık yapmaktadır. Çeşitli gazete, dergi ve sitelerde yazıları yayınlanıyor. Aynı zamanda aile, çocuk eğitimi ve kişisel gelişim üzerine yaptığı çalışmalarına devam etmektedir.

Yayınlanmış kitapları:

1. Hayata Olumlu Bak
2. Hayata Sevgiyle Bak
3. Sevgi Diliyle Çocuk Eğitimi
4. Başarı Seninle Başlar
5. Çocuklara Sevgi Diliyle Allah’ı Anlatmak

6. Bilinçli Anne Baba Mutlu Çocuk

İletişim bilgileri:

www.esrefbolukcu.com

esrefbolukcu@gmail.com

Yazar Eşref Bolukçu’nun Türkçe özgeçmişi >>>

Bir yazar olarak Türkiye’de tanınmak, kitaplarından herkesin yararlandığı biri olmak isterim. Amacım insanlara rehber olmaktır. Bu yüzden hem kitaplarımda hem de çeşitli dergi, gazete ve internet sitesinde yazmaktayım. Amacım karşılıksız bir tanınmışlık değildir. Asıl amacım, toplumumuza ve insanlığa faydalı olmaktır. Umarım bu konudaki çabalarımı görme fırsatım olur. Ne dersiniz, gerçekten insanlara faydalı olmak güzel mi? 🙂

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Akademik Benlik Kavramı Ölçeği Değerlendirme Ölçeği

Sınav Kaygısı Ölçeği Değerlendirme Programı